Man Metalli Oy
Tuotetelineet  
Teräslankatuotteet  
Teräsputkituotteet  
Hyllyjärjestelmät  
 
Olemme erikoistuneet teräslangasta ja huonekaluputkesta valmistettaviin tuotteisiin ja meillä on yli 25 vuoden kokemus metalliteollisuuden osavalmistuksesta. Suuri osa tuotannostamme on piensarjatuotantoa, mutta tarpeen vaatiessa teemme myös isompia sarjoja sekä yksilöllisiä protoja. Valmistamme tuotteita myös ruostumattomasta teräksestä.

Tuotannon korkean laadun varmistamiseksi käytössämme on oman tuotantomme lisäksi joukko oman alansa huippuosaajia pintäkäsittelyn, ohutlevytuotannon ja koneistuksen alalta. Laatu on asia josta emme koskaan tingi ja pyrimme kehittämään tuotantomenetelmiä jatkuvasti asiakkaiden toiveita kuunnellen. Konekantaan kuuluvat mm. Mig- ja Tig-hitsauskoneita, 3D langantaivutusautomaatti - katso video, 2D langantaivutuskoneet, putkentaivutuskoneet, automaattisaha sekä erilaisia vastushitsauskoneita.

Tuotantoprosessimme koostuu tuotteen suunnittelusta, proton tai mallierän valmistamisesta sekä sarjatuotannosta. Tarvittaessa piirrämme tuotteesta 3D-mallin joka voidaan hyväksyttää esim. sähköpostitse. Valmiit tuotteet toimitamme asiakkaille kasattuna ja asianmukaisesti pakattuina omalla kuljetuskalustolla.

Päätuotteet:
Tuotetelineet, teräslankatuotteet, teräsputkituotteet

Palvelut:
Osavalmistus, langan- ja putkentaivutus, kokoonpanohitsaus